Μήνυση κατά του κωμικού Ζαραλίκου κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Μήνυση κατά του Χριστόφορου Ζαραλίκου υπέβαλλε ο Άδωνις Γεωργιάδης,με αφορμή βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με «χυδαίες εκφράσεις» του κωμικού κατά του υπουργού Ανάπτυξης, όπως αναφέρει σε προσωπική του δήλωση.

«Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της σάτιρας και της καλοπροαίρετης κριτικής. Πολλές φορές μάλιστα έχω «ανεβάσει» ο ίδιος στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά αποσπάσματα.

Ποτέ, όμως, δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη.

Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη.

Αναμένω όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας».

Δείτε το βίντεο για το οποίο ο Γεωργιάδης υπέβαλλε μήνυση κατά του Ζαραλίκου

τέτοιες τακτικές ρητορική μίσους αλλά και πρακτικές κάκιστης σάτιρας από μέρους του κ. Ζαραλίκου είναι απαράδεκτες, ο κ. Γεωργιάδης σαφώς έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί με όλους τους τρόπους και να αμυνθεί από την στιγμή που η σάτυρα ξεπερνά τα όρια της λογικής και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και περνά στον χώρο της εξύβρισης και της χυδαιοτητας.

Advertisement