ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΚΟΥΤΣΙΚΟΝΑΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Ιωάννης Παναγιώτης Κουτσικόνας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι.
Εδώ έμαθε τα πρώτα γράμματα, γνωρίζοντας και τις μεγάλες αγάπες της ζωής του, την σκηνοθεσία και τον γραφικό σχεδιασμό.

Σπούδασε Ηλεκτρονικός Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, ενώ συνέχισε τις σπουδές του ανακαλύπτοντας νέους τρόπους σχεδίασης Ηλεκτρονικών Συστημάτων
Ήχου & Αυτοματισμού, όμως στο τέλος τον κέρδισαν το ραδιόφωνο και η Τηλεόραση.

Από το 1990, συνεργάστηκε με κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το «Open», το «Ε», ο «ΑΝΤ1», το «MTV», το «Tempo TV», το BBC, το «New Channel», το «Kontra» κ.α.

Την εμπειρία του, εμπιστεύτηκαν το Ε.Β.Ε.Α ΤV του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, η MAX PRODUCTIONS, η ΕΡΤ και το Υπουργείο Πολιτισμού.

Είναι μέλος της εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών και του οργανισμού συλλογικής διαχείρισης δημιουργών θεατρικών & Οπτικοαουστικών έργων.

Υπήρξε συνεργάτης του Πανεπιστήμιου Αθηνών και τεχνικός σύμβουλος στο Εργαστήριο «Βιοφυσικό Περιβάλλον Νευροεπιστήμες & Μάθηση».

Αν και αφιέρωσε την καριέρα του στην τηλεόραση, δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την μουσική και την μαγεία του Ραδιοφώνου. Από τον ιστορικό ραδιοσταθμό «Ράδιο Βερόνικα«,
ξεκίνησε ένα ταξίδι μουσικών παραγωγών.

Τώρα, περνώντας στην ψηφιακή εποχή δημιούργησε τον ραδιοφωνικό σταθμό «beatboxradio.eu», τον οποίο απολαμβάνουν εκατομμύρια ακροατές διαδικτυακά.

Οι τελευταίες του δημιουργίες, έχουν γνωρίσει διεθνή αναγνώριση, ενώ ακόμα και σήμερα, συνεχίζει να εξελίσσει το ραδιόφωνο.

Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στην ενημέρωση, ο Παναγιώτης Κουτσικόνας δημιούργησε το ενημερωτικό ιστότοπο «newsinfo.gr», που με 24ωρη ροή ειδήσεων καλύπτει την
επικαιρότητα, όπως και την ιστοσελίδα Πέρα από το μύθο «peraapotomytho.com», που επικεντρώνεται σε θέματα Πολιτισμού και Ιστορίας.

Το Χαλάνδρι είναι για μένα μια ιδέα σταθμός από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και βλέπω τα τελευταία χρόνια μια εγκατάλειψη σε υποδομές και στην καθαριότητα αλλά και στην ασφάλεια των πολιτών, για αυτήν την όμορφη αλλά και ιστορική πόλη θέλω να παλέψω με όλες μου τις δύναμης να γίνει το Χαλάνδρι το Χαλάνδρι που ήταν κάποτε το Χαλάνδρι των χαλανδραίων.

Με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στο στούντιο
Με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στο στούντιο
με τον Σίμο Κεδίκογλου και τον Νίκο Καλοκαιρινό στο στούντιο
στο studio σκηνοθετώντας
στο τμήμα γραφικών του kontra channel
με τον αείμνηστο Αλέξανδρο Βέλλιο
με τον αείμνηστο Αλέξανδρο Βέλλιο
Advertisements