Η ΝΔ στοχοποιεί τον Κόκκαλη για μετά τις εκλογές

Ζόρικα τα πράγματα και η επόμενη μέρα για τον γνωστό επιχειρηματία μετά την ανακοίνωση της ΝΔ ότι «Κόκκαλης στα δημόσια έργα, Κόκκαλης στο Kontra, τώρα Κόκκαλης και στην Ευρωβουλή»

Ο Κόκκαλης μεγάλο… παιδί είναι και αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Αυτό του λέει η ΝΔ και ο σώζων εαυτόν σωθήτω μετά τις εκλογές! «Σήμερα έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την διαπλοκή, γι’ αυτό που ο κόσμος το’ χε τούμπανο και ο κ. Τσίπρας κρυφό καμάρι», τονίζει η Νέα Δημοκρατία μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Πέτρου Κόκκαλη στις ευρωεκλογές, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Κόκκαλης στα δημόσια έργα, Κόκκαλης στο Kontra Channel, τώρα Κόκκαλης και στην Ευρωβουλή».

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «το να τιμήσει ο κ. Τσιπρας το όνομα Κόκκαλης, το οποίο γέννησε τον όρο διαπλοκή στην Ελλάδα, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ».

Καταλήγοντας, η ΝΔ τονίζει ότι «η υποκρισία και ο κυνισμός τους προκαλούν πλέον μόνον τον χλευασμό κι αυτό θα φανεί σύντομα. Στις κάλπες της 26ης Μαΐου»

πηγη: fimotro.gr –