Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας έπρεπε να έχει αποπέμψει τον Καμμένο

Έπρεπε να έχει ήδη αποπέμψει τον Καμμένο ο πρωθυπουργός, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, θυμίζοντας ότι όταν η ίδια με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη (σ.σ. υπουργός Άμυνας) προετοίμαζαν συνάντηση στις ΗΠΑ, «μετράγαμε και την τελευταία μας κουβέντα».

Είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με την Εφημερίδα των Συντακτών, ο Καμμένος βλάπτει τη χώρα», είπε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, κάνοντας λόγο για τραγέλαφο που εκθέτει διεθνώς την Ελλάδα.

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών και κατά πόσο περάσει από την ΠΓΔΜ, η ίδια είπε ότι δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει, αναγνωρίζοντας πάντως ότι έχουν πέσει όλοι επάνω για να την ψηφίσουν στα Σκόπια.

Σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει τη δήλωση Τοσουνίδη για τα περί στήριξης πρότασης μομφής της ΝΔ, υπό όρους, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι «εδώ και δύο χρόνια έχω πάψει να σχολιάζω τους ΑΝΕΛ».

Πάντως η κ. Μπακογιάννη έσπευσε να επαναλάβει ότι αν η κυβέρνηση Τσίπρα κυρώσει τελικά τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο από την επόμενη κυβέρνηση να αλλάξει τα δεδομένα.