Χυδαία επίθεση Καμμένου στον Κωνσταντίνο Καραμανλή

«Εγώ είμαι καραμανλικός», βροντοφώναζε πριν από λίγες εβδομάδες ο Πάνος Καμμένος, για να έρθει σήμερα να εξαπολύσει μια πρωτοφανή επίθεση στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, που όμοιά της μόνο η Χρυσή Αυγή έχει αποτολμήσει τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την 58η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκαν στη Λευκωσία.

Μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης, ο κ. Καμμένος έκανε δηλώσεις στις κάμερες, όπου μεταξύ άλλων είπε το εξής: «Η Ελλάδα είναι εδώ, δίπλα στην Κύπρο. Η Ελλάδα δεν βλέπει πλέον την Κύπρο μακριά».

Σε μία μέρα γιορτής, σε μία τιμητική εκδήλωση στην οποία εκπροσωπούσε την Ελλάδα, ο …«καραμανλικός» Πάνος Καμμένος έκρινε σκόπιμο να ρίξει «καρφιά» στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, αναπαράγοντας μια δήλωση που αποδίδεται στον ίδιο και η οποία φέρεται να έγινε σε κλειστή σύσκεψη μετά τον Αττίλα ΙΙ, τον Αύγουστο του 1974, ότι «η Κύπρος κείται μακράν». Εμφανίζει μάλιστα τον εαυτό του ως τον άνθρωπο που ανέτρεψε την δήθεν πολιτική Καραμανλή και έφερε τη χώρα μας δίπλα στην Κύπρο. Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, θα έδινε στον Πάνο Καμμένο την απάντηση που του αρμόζει…

Advertisements