Παπακώστα για Ρουβίκωνες: Θα συζητήσουμε με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ τι θα κάνουμε

«Θα κάνουμε δουλειά για τον ελληνικό λαό, δουλειά για την πατρίδα» είπε η νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, εξερχόμενη της Βουλής, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Η κυρία Παπακώστα ρωτήθηκε για τις αρμοδιότητες που θα αναλάβει. Και πρόσθεσε:

«Είναι μία πρόκληση. Θα δουλέψουμε για την πατρίδα και για τους Έλληνες. Το αίσθημα ασφάλειας είναι η κορυφαία προτεραιότητα για τον πολίτη ο οποίος φορολογείται και είναι προϋπόθεση για την ποιότητα της ζωής. Όπως επίσης και το κράτος δικαίου, η διαφάνεια, η πάταξη της διαφθοράς, έτσι ώστε την επόμενη μέρα μετά την έξοδό μας από τα μνημόνια, όπου προσκληθήκαμε, να βοηθήσουμε την Ελλάδα να σταθεί όρθια και μόνη στα πόδια της».

Σε δημοσιογραφικό «πηγαδάκι», λίγο αργότερα η Κ. Παπακώστα όταν ρωτήθηκε για την αντιμετώπιση που έχει στη σημερινή κυβέρνηση, είπε ότι την αντιμετωπίζουν όπως δεν την αντιμετώπισαν στην παράταξή της και τώρα γίνεται ουσιαστική συζήτηση όταν κλείνουν οι κάμερες. Για την αντιμετώπιση του «Ρουβίκωνα» η θέση της είναι ότι πρέπει να γίνει με συζήτηση με την φυσική ηγεσία της Αστυνομίας.

 

Advertisements