Ντόρα: Δεν έχω καμία φιλοδοξία – Δεν επιδιώκω καμία καρέκλα

«Δεν έχω καμία φιλοδοξία. Για μένα είναι σημαντικό να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία και να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης» αναφέρει η Ντόρα Μπακογιάννη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής και σημειώνει ότι ο Κυριάκος «είναι ο μόνος πολιτικός που μπορεί να σηκώσει το βάρος για την έξοδο της χώρας από την κρίση».

«Δεν επιδιώκω καμία καρέκλα, πλην της άκρως τιμητικής αιρετής βουλευτικής ιδιότητας» τονίζει σε άλλο σημείο και εξηγεί ότι «είναι μια πολιτικός που τιμήθηκε στην πορεία της από τους πολίτες, το κόμμα της και τους αρχηγούς του με σημαντικά αξιώματα. Θα μου επιτρέψετε λοιπόν σήμερα να πω ότι στην ιεράρχηση των στόχων μου δεν είναι να αποκτήσω ξανά οποιονδήποτε τίτλο».

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στην πορεία της ΝΔ σημειώνει ακόμα ότι γίνεται μια τεράστια προσπάθεια ανανέωσης με ανθρώπους εκτός πολιτικής προκειμένου να ανατραπεί η εικόνα του club των ολίγων και εκλεκτών.
«Ένας μεγάλος πολιτικός οργανισμός όπως η ΝΔ αν δεν ανανεωθεί θα οδηγηθεί σε συρρίκνωση» αναφέρει χαρακτηριστικά και επισημαίνει ότι το στοίχημα μας είναι η πανστρατιά παλαιών και νέων…

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.