ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ON AIR [ΒΙΝΤΕΟ]

Μία απρόσμενη καλεσμένη είχε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του, στο “Late Night”, καθώς με την συγκεκριμένη παρουσιάστρια είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια. Κι όμως, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε στο πλατό την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πριν περίπου ένα χρόνο του είχε ζητήσει 250.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση (και τελικά πήρε το ποσό των 8.000 ευρώ μετά από δικαστική απόφαση).

Οι δύο παρουσιαστές, λοιπόν, δεν μπόρεσαν παρά να αναφερθούν στη δικαστική τους διαμάχη, αλλά και να λύσουν τις διαφορές του on air με τον Γιώργο Λιάγκα να της ζητά δημοσίως συγνώμη και την Σπυροπολου να αναφέρει πως αυτό ήταν κάτι που την πείραξε.

Ο διάλογός τους:

«Έχει γίνει κάτι ανάμεσά μας, ήταν λάθος μου αυτό που είπα και ζητώ συγγνώμη. Ήταν λάθος μου, το έκρινε η δικαιοσύνη, καταδικάστηκα… Το αποσύρω λοιπόν, εγώ απολογούμαι… Έλεγα κι εγώ όπως όλοι τότε, αυτά που γνωρίζεις, που σε πείραζαν και δικαίως σε πείραζαν γιατί η προσωπική ζωή του καθενός είναι προσωπική και κανείς δεν πρέπει να μιλάει γι’ αυτήν. Γιατί επέλεξες εμένα και δεν επέλεξες έναν άλλον;», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.
«Ήταν κάτι που με πείραξε. Ήμουν κι εγώ λίγο υπερβολική γιατί ήταν μια περίοδος που είχαν πέσει όλοι πάνω μου, οπότε την πλήρωσε αυτός που έλεγε τα περισσότερα. Ήταν κάτι που δεν το έκανα για οικονομικούς λόγους, ούτως ή άλλως χρήματα δεν σου έχω πάρει και δεν θα σου πάρω. Απλά έβαλες λίγο μυαλό. Μου ήσουν πάντα συμπαθής, σας παρακολουθούσα πολύ με την Φαίη στο Πρωινό και με ενοχλούσε ακόμα περισσότερο που τα λέγατε εσείς», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.